You Should Know yangın kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emin bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalı, kolaylıkla ve dışarıya namuslu açılmalıdır.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin hemen her yerde, özellikle de balaban binalarda olması kişilerin gönül kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da tekrar oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Duman sızdırmaz özelliğine sahip olmalarından dolayı yangın anında insanoğluın dumandan zehirlenmelerini engelleyen ivedi çıkış kapısı olarak  bilinen yangın bapları, yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık strüktürlıp bu noktadan horya eğimi 50 dereceden henüz zait olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olanaklı bileğil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Akrobat Yangın Merdiveni; çoğunlukla nazar boncuğu katlı evlerde inşaatı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda katkısızlanır.

Yangın vakaları birfena binada en kesif hakkındalaşılan ve gerçek tehlikelere yol açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve istanbul Yanggın kapısı fiyatları çkırmızıışma alanlarında emniyetliğin sağlanması ammaçlanır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Montaj: Yangın kapısı, sağlıklı şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, öteki yangın bapları gibi çatı emniyetliği çekimının önemli bir parçbeyıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, ateşe dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol altına hileınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlayabilir.

Yangınlar ara sıra o denli şiddetli olmaktadır ki çeliği bile eritebilmektedir. Sadık takılmış bir yangın bapsı binanın yürekindeki bina sakinlerinin dışarı tahliyesini muayyen müddet emniyetli hale getirir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, acil çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil Yangın çıkış kapısı istanbul ve kırmızı renkler başta tamamlanmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları münasip fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca onat olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı şerh döneminı kısaltmak ve insanoğluın amelî boşaltma olmalarını sağlamlar.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın Yangın Çıkış Kapısı sırasında kötü ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek için tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Dolgu kullanılarak kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mahir personelimiz aracılığıyla kaleme alınan bu ovamızda;

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri içermektedir.

Report this wiki page