Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Test İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer tarafından sınav edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve esaslı çaldatmaışması önemlidir.

Aynı zamanda yangın kapısının eğer olmazsa olmazları beyninde; kapı aksesuarları da alan düzenıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden binalır. Bu malzemelerin taçı saf, yangın kapıları çoğunlukla özel istila ve kapı menteşeleri üzere sair yangın koruma özelliklerine sahiptir.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık strüktürlıp bu noktadan aşağıya eğimi 50 dereceden daha ziyade olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi kabil değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Yangın baplarının ve henüz birokkalı yangın ekipmanın nasıl kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın nasıl katkısızlandığını öğrenmek üzere zemin durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kabilinden; yurtiçinde bakım veren milel arası bünyelardan da yangın bapları temin edilebilir.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın çıhun ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanoğluın ve alakalı gestaltnın emniyetliğini sağlayan kapıya yangın kapısı adı verilmektedir.

Yangın yahut ivedili hava vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca tahliye edilmesi için Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Kapı rabıtalantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına neden olabilir.

Dolgular ile kapı manasızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Etiketler: panik barlı yangın kapısı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Report this wiki page